I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Friday, 7 November 2014

Siapa Perlukan Omega Guard~~~


Sebelum saya bercerita siapa yang memerlukan Omega Guard ini, jom kita berkenalan sedikit dengan Omega Guard.

Apakah itu OMEGA GUARD shaklee..


Omega Guard Shaklee ini adalah merupakan MAKANAN TAMBAHAN yang kaya dengan MINYAK IKAN. Satu hidangan Omega Guard ini menyediakan sebanyak 100mg asid lemak omega 3 termasuk lah DHA dan EPA...


DHA dan EPA merupakan asid lemak 3 yang ditemui didalam ikan laut dalam. DHA dan EPA ini dipercayai mampu mengurangkan penyakit seperti KERADANGAN, menggalakkan FUNGSI OTAK, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Omega Guard ini sangat bagus untuk diamalkan oleh mereka-meraka seperti berikut :


a) Ibu Hamil

- sebab ia akan membantu perkembangan otak bayi semasa di dalam kandungan
- mengurangkan risiko kelahiran bayi pra matang
- mengurangkan risiko gila meroyan selepas kelahiran
- mengawal kenaikan berat badan yang akan mencanak naik semasa hamil

b) Ibu Menyusu

- Omega akan menyalurkan khasiat omega-3 untuk sistem imunisasi badan kanak-kanak serta membantu perkembangan otak kanak-kanak...tak perlu susu formula yang dikatakan mempunyai kandungan DHA yang tinggi, kenapa susu formula yang mempunyai kandungan DHA yang tinggi dijual pada harga yang tinggi, sebab kandungan DHA ini yang dikatakan sangat penting untuk tumbesaran anak-anak.
- sangat membantu penurunan berat badan ibu tanpa menjejaskan penyusuan ( ibu-ibu yang dalam pantang wajib ambik ni tau..nak slim kan??)

c) Kanak-Kanak
- Omega Guard sangat membantu pertumbuhan badan yang sihat selain meningkatkan kecerdasan otak
- memperkuatkan sistem imunisasi badan terutamanya untuk kanak-kanak yang sering demam,selesema, batuk, athma dan eczema

d) Mereka yang mempunyai masalah Obesiti
- Omega sangat membantu pembakaran lemak dalam badan dengan lebih cepat berbanding lecithin
- meningkatkan hormon leptine yang mana ia sangat membantu anda untuk mengawal selera makan.

e) Mereka yang sering mempunyai masalah kesihatan
- maksudnya mereka yang kerap batuk berkahak, dan selesema yang berterusan (try la Omega ni pasti batuk dan selesema anda akan berkurangan)
- sering mengalami sakit sendi dan ada masalah kolesterol yang tinggi
- sakit strok
- ada penyakit darah tinggi
*** Jika anda sudah mengambil Omega Guard ini, maka anda wajib untuk monitor water intake anda ye..at least 3 liter air kosong dalam sehari..barulah anda akan dapat merasai manfaat  Omega Guard inike pada anda.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.  Berminat @ sebarang pertanyaan :

 [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160]
|| 012 - 637 1558||        [wati.hawa@gmail.com]
 fb : Norhawati Hawa
 page : Vitaliciuos2u


No comments:

Post a Comment