I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Monday, 10 November 2014

Panduan Cara Makan Omega Guard~~~

 Wah entry pun, nak makan Omega pun ada panduan jugak yer.

Iyer, panduan ini mungkin amat berguna bagi ibu-ibu atau penjaga atau sesiapa sahaja yang inginkan maklumat berkenaan.

# Cara Makan

# No 1

Caranya bagi jer kat anak-anak dan terus kunyah. Anak yang umur 2 tahun setengah tu sangat suka kunyah mcm gula-gula getah. ntah ler bau hanyir ke tak...yang penting dia seronok dan selamat ditelan.

# Cara Makan

# No 2

Picit Kapsul Omega dan letakkan di dalam susu atau pun makanan anak-anak. Saya mempraktikkan cara ini sewaktu anak dalam peringkat makan bubur. letak Omega hingga larut.

# Cara Makan
# No. 3

Picit kapsul Omega dan keluarkan cecairnya, letakkan ke dalam sudu dan suap anak anda menggunakan sudu.


Bagaimana Cara Pengambilan Omega Guard Untuk Kanak-kanak?

Anak-anak seawal usia 1 tahun selamat untuk diberi Omega Guard.
Bilangan tablet yang boleh diberi dalam sehari adalah 1 biji sahaja (selang sehari pun boleh).
Kapsul Omega Guard diperbuat dari gel yang lembut dan halal. Ia mudah ditelan dan mudah larut.
Semoga info ini dapat sedikit sebanyak membantu ibu bapa di luar sana bersama berkongsi kebaikan Omega Guard.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Berminat @ sebarang pertanyaan :
 [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160]
|| 012 - 637 1558 || [wati.hawa@gmail.com]
 fb : Norhawati Hawa
 page : Vitaliciuos2u


No comments:

Post a Comment