I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Friday, 14 November 2014

Jatuh Cinta~~~

Mengandung, berpantang dan menyusu. Alhamdulillah Shaklee mampu memenuhi keperluan kesihatan saya.
Banyak menbantu melancarkan perjalanan saya mengharungi pengalaman mengandung, berpantang dan menyusu.
Kenapa kita perlukan makanan tambahan ketika melalui fasa-fasa ini?
Kerana badan kita tak mampu menampung keperluan nutrien yang diperlukan, melainkan anda adalah seorang yang mampu makan dan minum mengikut piramid makanan dan memenuhi keperluan nutrien badan seperti yang disarankan.
Saya tidak mampu mengambil semua makanan sihat setiap hari disebabkan faktor kesibukan bekerja dan pilihan yang ada, oleh itu saya 'tampal' lompong keperluan nutrien saya dengan menggunakan makanan terbaik di dunia.
♥♥SHAKLEE♥♥
No comments:

Post a Comment