I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Tuesday, 9 December 2014

Si Jantung Hati~~~


Beberapa hari lagi si jantung hati bam bam akan genap umur 9 bulan, dan bermakna tidak lama lagi ummi dia akan masuk kerja balik...

uwwwaaaaa...sedihnyer nak tinggalkan si bam bam Faiz ni..tak boleh nak imagine hari pertama masuk kerja nanti.

Sepanjang Disember ni, bermula 1 Disember dah mula start balik minum EBM pakai botol, sebelum ni dah pernah ajar. Disebabkan ummi dia ade penyakit M yang besar, so direct feeding lagi senang.

Faiz mula diperkenalkan EBM menggunakan botol paha hari keempat belas (14) dia lahir, ini adalah sebab mengikut pengalaman anak-anak sebelum ini, anak no. 2 start ajar pada umur 30 hari, maka dia langsung tak nak minum EBM pakai botol..sehingga lah umur dia setahun! Pada masa tu nak tak nak terpaksa letak dia kat taska berhampiran dengan tempat kerja, memudahkan untuk menjenguk si pakwe ensem tu nak minum susu direct jer.

Anak no 3 start minum EBM pakai botol pada umur 14 hari dan berjaya minum EBM dengan jayanya. Di taska pakai botol, kat rumah direct feeding.

Maka, bermula Disember juga, rutin mengepam kembali seperti biasa. Setakat ni mampu mengepam 3x sehari, disebabkan stok EBM dalam deep freezer masih memenuhi ruang yang ada. Alhamdulillah.

Set penyususan Shaklee ternyata tidak menghampakan, selain bonus kulit cantik, susu pun mencukupi.* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Berminat @ sebarang pertanyaan : [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160] 012 - 637 1558 [wati.hawa@gmail.com] fb : Norhawati Hawa page : Vitaliciuos2u


No comments:

Post a Comment