I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Tuesday, 28 October 2014

Siapa Perlukan Mealshake??~~~
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

Ia sesuai utk semua kanak-kanak terutamanya yang kurang selera makan atau yang sembelit atau pun kanak-kanak obese. Juga sesuai utk sesiapa sahaja

Ibu2 mengandung,menyusu, pesakit2 dalam proses pemulihan selepas operation, mereka-mereka yang inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat . Terutamanya yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dalam bentuk serbuk berperisa vanilla, dibancuh menjadi minuman yang lazat. MealShake ni juga bagus utk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..

Jom dapatkan harga promosi sempena bulan Oktober 2014.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
 Berminat @ sebarang pertanyaan :
 [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160]

|| 012 - 637 1558 ||   [wati.hawa@gmail.com]
 fb : Norhawati Hawa   Page : Vitaliciuos2u


No comments:

Post a Comment