I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Tuesday, 31 May 2016

Menyusu Dan Berpuasa

Kali ini berpuasa sambil menyusu pulak. Tahun lepas berpuasa dan mengandung. Cabaran tetap ada walaupun berlainan situasi.

Untuk persedian bulan puasa yang akan datang, awal awal lagi saya akan menyediakan set penyusuan shaklee. Bukan apa, sebelum ini jika berpuasa biasanya susu yang dipam sewaktu bekerja akan berkurangan, di tambah lagi dengan keadaan hormon yang masih lagi kucar kacir.

Biasa juga berlaku jika hampir kedatangan haid @ period jumlah susu yang dipam juga akan terjejas. Mungkin tidak semua orang mengalami masalah ini, tetapi memang terjadi pada saya.

Jika anda juga mengalami masalah yang saya alami, boleh cuba hubungi saya.* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


 Berminat @ sebarang pertanyaan :

 [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160] 012 - 637 1558

 [wati.hawa@gmail.com]


No comments:

Post a Comment