I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Friday, 1 July 2016

Ramadhan 2016


Hari ini merupakan Jumaat terakhir Ramadhan tahun ini.

Menjelang hari raya, ramai yang sudah pun mood raya, 

Musim perayaan begini pemakanan harus lah waspada, makan sedikit dahulu memandangkan perut kita sudah dilatih berehat selama sebulan.

Menjelang Syawal antara produk yang menjadi persediaan saya ialah Garlic Complex dan Peppermint Ginger Plus.Dua produk ini sangat serasi mengatasi masalah angin, kembung dan ketidakhadaman bagi saya. 

So sebelum balik kampung saya pastikan dua produk ini ada bersama.


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 Berminat @ sebarang pertanyaan :

 [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160]
||  012 - 637 1558 ||        [wati.hawa@gmail.com]


No comments:

Post a Comment