I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Tuesday, 21 June 2016

Separuh Sudah


Hari ni dah masuk 16 Ramadhan, sedar tak sedar berbaki lagi empat belas hari menuju Syawal, bulan untuk meraikan kemenangan melawan hawa nafsu dan kelaparan.

Semoga Ramadhan kali ini mampu mengubah dan mendidik jiwa ke arah seribu satu kebaikan dan keajaiban.

Marilah kita meningkatkan quantiti dan qualiti amalan dan ibadah kita.
Rasa sedih jika Ramadhan akan datang masih belum tentu kita mampu bertemu lagi.

Bulan puasa begini rasa rindu dan sayu terkenangkan arwah ma dan abah yang telah pergi.
Rindu sangat sangat.

Semoga roh kalian tenang di sana.
Amin.* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 Berminat @ sebarang pertanyaan :

 [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160] 012 - 637 1558 [wati.hawa@gmail.com]


No comments:

Post a Comment