I am Norhawati, your Shaklee Independent Distributor at Puchong, Selangor. COD Putrajaya and Puchong area. Delivery throughout Malaysia.

Shaklee ID : 884160|wati.hawa@gmail.com|012.6371558 |FB : Norhawati Page : Vitalicious2u


"Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia"

"Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi, maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya, juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang ku jangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan ku tidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu".

Thursday, 4 September 2014

Mama Shaklee~~~


Mama Shaklee...Mak sendiri dah tak de kat dunia ni.

Mama Shaklee maknanya upline direct sebelum saya. Dia lah yang akan guide saya....dan memberi tunjuk ajar selok belok nak buat Sahklee ni. Alhamdulillah selama ni banyak tunjuk ajar yang telah diberi oleh beliau....( saya jer yang x conquer lagi saya punye fear).

In sha Allah saya akan cuba buat dengan istiqamah.


Kejayaan beliau turut terpapar dalam Majalah Harmoni Keluaran 1-15 Sept 2014.

Terima kasih kerana telah memberi senaskhah majalah tersebut kepada saya.

Semoga Allah memberkati dan membalas jasa K. Cery.* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 Berminat @ sebarang pertanyaan :
 [wati] Shaklee Independent Distributor (ID :884160] 
 012 - 637 1558 [wati.hawa@gmail.com] 
 fb : Norhawati Hawa
 page : Vitaliciuos2u


No comments:

Post a Comment